Jongerenwerking

Jongerenwerking

De MS-Liga Vlaanderen vzw Jongerenwerking is een steunpunt en gemeenschap voor jongeren met MS. Jongeren die de diagnose krijgen, zijn vaak op zoek naar houvast en een gevoel van herkenning. De Jongerenwerking wil op een laagdrempelige manier jongeren samenbrengen.

Wat doet de Jongerenwerking?

De Jongerenwerking gaat op zoek naar activiteiten en bespreekbare onderwerpen die leven bij jongeren met MS. Via die uitgangspositie willen zij een luisterend oor en steunpilaar zijn voor zowel de jongeren met MS als hun omgeving.

De Jongerenwerking richt zich vooral op lotgenoten tot 35 jaar, maar bij activiteiten wordt ook rekening gehouden met partners, ouders, begeleiders enzovoort. Het belangrijkste is dat iedere jongere mee kan deelnemen.

 

Wat doet de jongerenwerking (tekst afbeelding boven afbeelding uitgeschreven)

Hoe kom je in contact?

sociale media

Ben je lid van MS-Liga Vlaanderen en ben je jonger dan 35 jaar? Maak je interesse in de Jongerenwerking kenbaar via e-mail, Facebook of Instagram.

Goed om weten: de Facebookpagina van de Jongerenwerking is publiek, maar er is ook een gesloten groep waarin je kan praten met lotgenoten.

Doe mee met onze activiteiten

De Jongerenwerking organiseert doorheen het jaar verschillende activiteiten, verspreid over heel Vlaanderen. Wil je graag deelnemen, neem een kijkje in de kalender en filter op thema #jongeren. Alle activiteiten van de Jongerenwerking krijgen sowieso deze tag mee.