Publicaties

Publicaties

Correct en goed informeren is een van onze kerndoelstellingen. Daarom zorgen we samen met partners en medewerkers voor een helder overzicht in onze tijdschriften, folders, ... De meest recente publicaties kan je meteen online bekijken en downloaden.

MS-Link

ms-link

MS-Link is het driemaandelijkese tijdschrift van MS-Liga Vlaanderen. Iedere editie van ongeveer 60 pagina's dik, bevat het belangrijkste nieuws en dossiers binnen het gekozen thema. Leden krijgen een gedrukte versie thuis opgestuurd. Wil je het magazine liever enkel online lezen, dan kan je dit ook melden.

MS-Link verschijnt in:

  • februari (maart, april)
  • mei (juni, juli)
  • augustus (september, oktober)
  • november (december, januari)

WOMS-Info

woms

WOMS-Info is de tweejaarlijkse bijlage bij MS-Link. Dit tijdschrift boordevol Wetenschappelijk Onderzoek over MS wordt gerealiseerd met behulp van neurologen verbonden aan verschillende ziekenhuizen en netwerken in Vlaanderen.

WOMS-Info verschijnt in

  • mei
  • november

Folders en brochures

folders en brochures

Samen met onze partners ontwikkelden we een reeks folders en brochures. Ze zijn in het algemeen bedoeld als eerste kennismaking of als eerste houvast binnen een meer gespecialiseerde thema's zoals moeheid, voeding, verzekeringen, ...

Ben je op zoek naar een papieren exemplaar, of heb je materiaal nodig voor educatie, je praktijk, ...? Geef een seintje aan Yvonne Bogaerts: yvonne.bogaerts.ms-vlaanderen.be of 011/80 89 88.


Financieel

nieuwsbrief

Jaarlijks zenden we twee nieuwsbrieven naar onze schenkers waarin we hen informeren over beleidskeuzes, belangrijke thema's en projecten en financiële middelen enzovoort.

De jaarrekening biedt een gedetailleerd financieel overzicht. Ben je op zoek naar nog meer cijfers, dan kan je extra opzoekingen doen op de website van de Nationale Bank.

Je kan ook steeds extra opzoekingen doen op de website van de Nationale Bank aan de hand van ons ondernemingsnummer 0424531287.