Jolien Augustyniak schenkt opbrengst boek 'Tot je laatste snik' aan MS-Liga Vlaanderen

Jolien Augustyniak schenkt opbrengst boek 'Tot je laatste snik' aan MS-Liga Vlaanderen

Tot je laatste snik is het straffe verhaal van Jolien Augustyniak over haar ervaringen met de ziekte van haar vader die MS had. Hoe zij dat als tiener ervaarde en verwerkte, maar ook hoe ze zich erover heen kon zetten en de band met haar vader innig kon aanhalen. Jolien schenkt een deel van de opbrengsten van haar boek aan MS-Liga Vlaanderen.

'Tot je laatste snik', het waargebeurde verhaal van Jolien en haar papa

Tot je laatste snik is het straffe verhaal van Jolien Augustyniak over haar ervaringen met de ziekte van haar vader die Multiple Sclerose (MS) had. Hoe zij dat als tiener ervaarde en verwerkte, maar ook hoe ze zich erover heen kon zetten en de band met haar vader innig kon aanhalen.

Het boek is geen dagboek of droge opsomming van de feiten, maar een aangenaam leesbaar verhaal met de onvermijdelijk tegenslagen, maar ook met een gezonde dosis humor. Het boek steekt een hart onder de riem van alle mensen die geconfronteerd worden met iemand met MS in hun familie. Het is ideaal voor iemand die in dezelfde situatie zit, of voor familieleden en vrienden die willen begrijpen wat er in een jongere van die leeftijd omgaat.

Tot je laatste snik is het waargebeurde verhaal van Jolien en haar papa. Een verhaal met een lach en een traan. 

Over de auteur 

Jolien Augustyniak is geboren in 1990. Ze woont met haar gezin in Zolder. Ze heeft evenwel zelf een heel moeilijke jeugd doorgemaakt. Toen ze 8 jaar was kreeg ze te horen dat haar vader Multiple Sclerose had en ongeneeslijk ziek was, maar als kind besef je daar de impact niet van. Als tiener begreep ze ook de beperkingen niet die dit met zich meebracht, waardoor er een gespannen situatie in het gezin heerste. Waarom kon haar vader niet net zijn zoals de vaders van de andere kinderen? Naarmate ze ouder werd drong de ernst van de situatie tot haar door en werd de band met haar vader sterker.

Koop Joliens boek en steun zo MS-Liga Vlaanderen!

Jolien heeft nooit de bedoeling gehad om winst te maken met de verkoop van haar boek Tot je laatste snik. Al is er maar één iemand die haar na het lezen zegt "Dit heeft mij écht geholpen!", dan is haar missie geslaagd. Vrij snel na de publicatie maakte Jolien zichzelf dan ook een belofte, een deel van de opbrengsten zouden naar MS-Liga Vlaanderen gaan. Zo wil ze graag haar steentje bijdragen aan het wetenschappelijk onderzoek naar MS. 

Ben jij ook zo benieuwd naar het verhaal van Jolien en haar papa? Koop Tot je laatste snik en steun tegelijkertijd MS-Liga Vlaanderen! Je kan het boek op verschillende manieren bestellen:

We wensen je alvast veel leesplezier!