Koop het boek ‘Levend verlies – Omgaan met rouw bij chronische ziekte’ en steun tegelijkertijd MS-Liga Vlaanderen

Koop het boek ‘Levend verlies – Omgaan met rouw bij chronische ziekte’ en steun tegelijkertijd MS-Liga Vlaanderen

Tine Van Ingelgem werkt als psycholoog en begeleidt mensen in het omgaan en leven met chronische vermoeidheid, ziekte en pijn. In het verlengde daarvan schreef zij het boek ‘Levend verlies – Omgaan met rouw bij chronische ziekte’. Koop dit boek, leer beter omgaan met jouw MS en geef MS-Liga Vlaanderen tegelijkertijd een financieel duwtje in de rug. Met de code ‘MSLIGA’ krijg jij €1 korting op jouw aankoop én zal er €4 gedoneerd worden aan onze organisatie.

Hoe helpt het boek ‘Levend verlies – Omgaan met rouw bij chronische ziekte’ jou?

Wanneer je te maken krijgt met een chronische aandoening, krijg je eveneens te maken met heel wat verlies. Je gaat door een rouwproces.

Je rouwt niet alleen om het verlies van je gezondheid, maar ook om de levensdoelen die niet meer haalbaar lijken, het verlies van je (voltijdse) job, financiële zekerheid, hobby’s, onafhankelijkheid, je vermogen om je huishouden te runnen, bepaalde relaties. Je rouwt om het verlies van je oude leven en je oude 'zelf'.

Dit boek helpt jou om voeling te krijgen met het rouwproces dat jij doormaakt omwille van je ziekte. Inzicht in je rouwproces brengt erkenning, zachtheid en troost voor wat je doormaakt. Een besef dat de kwaadheid, verdriet en onrust die je ervaart normale, gezonde reacties zijn op het verlies van heel wat waardevolle dingen in je leven.

Dit boek is eveneens een praktische gids, boordevol oefeningen, reflecties en tips, die je leren hoé je op een wijze manier met je rouwervaring kan omgaan. Je leert hoe je verzachting en balans kan brengen, hoe je kan omgaan met (heftige) emoties en kan navigeren doorheen de veranderende relaties en onbegrip.

Aan het einde van het boek maak je voorzichtig weer ruimte voor nieuwe zin, betekenis en levenskracht.

Over de auteur

Tine Van Ingelgem is werkzaam als psycholoog en psychotherapeut en leeft zelf met een chronische ziekte. In haar werk begeleidt zij mensen in het omgaan en léven met chronische vermoeidheid, ziekte en pijn.

Hoe koop je dit boek en steun je MS-Liga Vlaanderen?

Je doet dit in enkele eenvoudige stappen:

  1. Surf naar de website van Tine Van Ingelgem.
  2. Plaats het boek in je winkelwagen.
  3. Voeg de promotiecode ‘MSLIGA’ toe. Deze code is geldig tot oktober en je krijgt er zelf €1 korting mee.
  4. Reken je bestelling af.

Voor elk boek dat gekocht wordt met de code ‘MSLIGA’, schenkt de schrijfster €4 aan MS-Liga Vlaanderen. Je leert dus niet alleen zelf beter omgaan met chronische vermoeidheid, ziekte en pijn, maar steunt ook meteen de werking van MS-Liga Vlaanderen!