Enquete MSIF

Enquete MSIF

Enquête MSIF

MSIF nodigt je uit om deel te nemen aan een onderzoek dat is gemaakt voor mensen met MS, door mensen met MS. Als je MS hebt, kun je beleidsmakers, onderzoekers en zorgverleners helpen om tal van inzichten te creëren. 

Als je MS hebt, kun je beleidsmakers, onderzoekers en zorgverleners helpen om:

  • Meer te begrijpen over jouw MS-ervaring en hoe deze verandert in de loop van de tijd;
  • Jouw MS effectiever en efficiënter te volgen;
  • Ervoor te zorgen dat mensen met MS worden gehoord bij het ontwerpen en evalueren van behandelingen en diensten;
  • Een gevoel van eenheid en samenhorigheid creëren onder mensen met MS;
  • Empowerment van de volgende generatie MS-patiënten over de hele wereld;
  • Door samen te werken kunnen we een verandering ten goede teweegbrengen en de ondersteuning van alle mensen met MS verbeteren. Samen staan we sterker.

Praktische informatie

MSIF

De enquête is bedoeld om inzicht te geven in welke symptomen je ervaart en welke de grootste impact op je leven hebben. De enquête is opgesteld door mensen met MS uit verschillende delen van de wereld en is beschikbaar in 6 talen: Engels, Frans, Duits, Italiaans, Portugees en Spaans.

Het onderzoek duurt ongeveer 15 minuten, maar je hebt de mogelijkheid om te pauzeren en er later op terug te komen. Na afloop van het onderzoek zullen de geanonimiseerde en geaggregeerde resultaten helpen bij het ontwikkelen van instrumenten om effectiever te meten wat echt belangrijk is voor mensen met MS, die gebruikt kunnen worden in onderzoek en in de kliniek. Om op de hoogte te worden gesteld van de resultaten, wordt je aan het einde van het onderzoek gevraagd om jouw e-mailadres door te geven.

De enquête wordt op 31 oktober 2023 afgesloten. Gelieve voor deze datum jouw bijdrage te leveren. Meer informatie vind je hier terug. 

Heb je nog vragen? Dan kan je terecht bij surveyproms@fismets.it

 

Enquête MSIF

Heb je interesse om deel te nemen?