Hernieuwing van jouw lidmaatschap: vanaf nu online

Hernieuwing van jouw lidmaatschap: vanaf nu online

Je hebt in de loop van deze week een brief of één à twee mails toegestuurd gekregen vanwege MS-Liga Vlaanderen i.v.m. de hernieuwing van jouw lidmaatschap en de aanmaak van jouw account. Graag lichten we in detail even toe waarvoor deze mails dienen en hoe je hiermee moet omgaan.

De hernieuwing van jouw lidmaatschap 

De brief of e-mail die je ontvangen hebt omtrent de vernieuwing van jouw lidmaatschap, werd verstuurd in het kader van ons vernieuwd online platform. Dit platform biedt de mogelijkheid om lidmaatschappen nu ook snel, eenvoudig en volledig veilig op een digitale manier in orde te brengen. 

Gezien je in 2021 lid bent geweest van MS-Liga Vlaanderen, hebben we jou een brief (met een verificatiecode) of een mail (met een verificatielink, zie oranje knop met "Breng vandaag nog je lidmaatschap in orde!") gestuurd met de vraag om jouw lidmaatschap voor volgend jaar te hernieuwen via ons online platform. Wij hopen alvast om je ook in 2022 te mogen verwelkomen als lid bij MS-Liga Vlaanderen. 

Indien je een brief met een verificatiecode ontvangen hebt, klik je hier om jouw lidmaatschap te hernieuwen. Als je een e-mail over de hernieuwing van jouw lidmaatschap gekregen hebt, klik je op de verificatielink (oranje knop met "Breng vandaag nog je lidmaatschap in orde!") in deze mail.  

Zowel bij de brief als de e-mail vul je vervolgens jouw persoonlijke gegevens in. Daarna kan je meteen overgaan naar de betaling van jouw lidmaatschap. Wees gerust, dit gebeurt in een volledig veilige omgeving. Je ontvangt daarna een bevestigingsmail en dan kan je meteen genieten van de voordelen van jouw lidmaatschap!  

Er staat (mogelijk) al een account voor je klaar 

Daarnaast ontving je mogelijk ook een e-mail om een account aan te maken bij MS-Liga Vlaanderen. Wij hebben intern al wat voorbereidingen getroffen om dit account voor jou klaar te zetten, zodat je hier zo snel mogelijk gebruik van kan maken.  

Heel handig zo een account, want zo kan je jouw gegevens zelf wijzigen als je dat wenst. Ook vind je daar meer informatie over jouw lidmaatschap en heb je een handig overzicht van jouw giften en fiscale attesten. Kortom, het online platform biedt heel wat voordelen. 

Wij stellen jou graag gerust! 

Er is blijkbaar twijfel ontstaan bij sommige leden of dat het niet om phishing mails zou gaan. Het is inderdaad altijd goed om e-mails met een zekere kritische geest te benaderen, maar in dit geval moet je zeker niet twijfelen aan de echtheid ervan. MS-Liga Vlaanderen heeft sterk geïnvesteerd in digitalisering, zo geraken we stapsgewijs uit de puur manuele verwerking van lidmaatschappen en giften. 

Vandaar dat we jou nu jaarlijks rond deze periode zullen vragen om jouw lidmaatschap (online) te hernieuwen. Ons online platform zorgt ervoor dat je voortaan zelf jouw gegevens kunt beheren in ons (beveiligde) databestand. Dit gebeurt conform de GDPR-regelgeving en jij beslist zo of jouw gegevens verder gedeeld mogen worden met de vrijwilligers. Zij hebben jouw gegevens uiteraard nodig om algemene communicatie over de regiowerking met jou te delen, je uit te nodigen op activiteiten en eventueel een verjaardagskaartje te sturen.  

 

Hopelijk ben je hierdoor gerustgesteld en wil je samen met ons deze stap zetten om voortaan op een efficiënte wijze het ledenbeheer te organiseren.   

Bedankt voor het vertrouwen!