Onderzoek: personen met MS en een neurogene blaas gezocht

Onderzoek: personen met MS en een neurogene blaas gezocht

Leef jij met MS, worstel je met een gebrek aan gevoel in je blaas (ook wel neurogene blaas genoemd) en zie je deelname aan een onderzoek zitten? Bruno Tardaguila studeert productontwikkeling aan de Universiteit Antwerpen en focust zijn masterthesis op de ontwikkeling van een draagbaar apparaat waarmee personen met MS hun blaasinhoud kunnen meten. Dat kan hen meer bewegingsvrijheid in het dagelijks leven bieden.  

Waarom is jouw deelname belangrijk?

Schets voor apparaat voor personen met een neurogene blaas

De uitdagingen en beperkingen die je in het dagelijks leven met een neurogene blaas ervaart zijn niet op een hand te tellen. De ontwikkeling van een draagbaar apparaat dat de blaasinhoud kan uitlezen, heeft het potentieel om de levenskwaliteit te verhogen. Met jouw persoonlijk inzicht en ervaringsdeskundigheid, help je dit onderzoek vooruit en ook de levenskwaliteit van andere personen met MS.  

Hoe ziet het onderzoek eruit?

We nodigen geïnteresseerde personen met een neurogene blaas als gevolg van MS uit om deel te nemen aan een eenmalig interview. Het interview kan in Antwerpen, Gent of online plaatsvinden en zou een klein uur in beslag nemen.  

Waarborg van jouw privacy en respect 

Jouw privacy en comfort hebben onze hoogste prioriteit. Alle verstrekte informatie wordt vertrouwelijk behandeld en jouw identiteit wordt ten allen tijde beschermd. Je deelname is volledig vrijwillig en Je kan op elk moment beslissen om je medewerking stop te zetten.  

Hoe kan je deelnemen?

Wil je deelnemen aan dit onderzoek? Contacteer Bruno via e-mail: s0212483@student.uantwerpen.be  

Samen werken we aan innovatieve oplossingen die het leven van personen met MS en een neurogene blaas kunnen verbeteren.