Opgelet!

Opgelet!

De afgelopen dagen hebben we vanuit de regio Heist-op-den-Berg en Begijnendijk enkele meldingen gekregen van een persoon die huis-aan-huis koekjes en chocolade verkoopt uit naam van MS-Liga Vlaanderen (in het kader van onze jaarlijkse MS-campagne), maar de bestellingen niet aflevert op het afgesproken moment. We zijn hiervoor de nodige stappen aan het zetten.

 

Wat kan je doen om te verifiëren of er effectief een vrijwilliger van MS-Liga Vlaanderen aan je deur of bij de supermarkt staat om koekjes en chocolade te verkopen voor onze MS-campagne?

  • Vraag naar de ‘Machtiging occasionele verkopen met een niet-commercieel karakter’, uitgegeven door het Agentschap Innoveren en Ondernemen en op naam van MS-Liga Vlaanderen, die onze vrijwilligers altijd op zak moeten hebben bij een verkoop.
  • Bekijk of de (juiste) contactgegevens van MS-Liga Vlaanderen aanwezig zijn op het bestelformulier.
  • Controleer of de prijzen op het bestelformulier overeenkomen met de prijzen op www.mscampagne.be en de affiche van de MS-campagne.

Herken je het bestelformulier rechts? Laat het ons zeker weten via secretariaat@ms-vlaanderen.be, alle informatie is welkom!