Podcast: leven met een chronische aandoening/MS

Podcast: leven met een chronische aandoening/MS

Wat is MS en wat zijn de belangrijkste symptomen? Hoe komt een diagnose binnen? Hoe zet je na de schok van de diagnose je leven verder? In de podcast ‘leven met een chronische aandoening/MS’ buigen acteurs Jo Hens en Line Ellegiers zich over deze vragen en bereiden ze zich zo voor op de musical ‘Tot Altijd’. De musical, die uitkomt in februari 2024, is gebaseerd op een film van Nic Balthazar en MS is één van de centrale thema’s.

Podcast 'Tot Altijd'

In de podcast ontdekken Jo en Line samen met persoon met MS Sybiel Verstraete, psycholoog Stijn Clysters en maatschappelijk werker Myriam Blomme wat het betekent om te leven met MS en hoe dit ook op de naasten van personen met MS een impact heeft. We geven je graag al een voorproefje aan de hand van een citaat van Sybiel: “Leven met MS is topsport, je moeten pieken op de juiste momenten.” Deze podcast is een aanrader voor personen met MS, hun omgeving en al wie graag meer wil weten over MS.

Beluister de podcast via

De podcast is een realisatie van AuFond Producties en Velkroo Producties in samenwerking met MS-Liga Vlaanderen. Meer info over de musical ‘Tot Altijd’ vind je op https://www.aufondproducties.be/tot-altijd/