Rebecca Kints schenkt opbrengst boek aan MS-Liga Vlaanderen

Rebecca Kints schenkt opbrengst boek aan MS-Liga Vlaanderen

Toen Rebecca Kints in 2013 haar job als leerkracht moest opgeven omwille van de impact die MS had op haar leven, was dat een harde klap. Maar de voorbije jaren ontdekte ze een nieuwe passie: kinderboeken schrijven. Binnenkort verschijnt Rebecca’s nieuwe boek Aradia, godin der heksen – Friedl. Rebecca schenkt een deel van de opbrengst aan MS-Liga Vlaanderen.

Rebecca Kints

Schrijven startte voor Rebecca als een vriendendienst. Ze had een vriendin die mooi kon tekenen en Rebecca moedigde haar aan om een boek uit te geven met haar tekeningen. Die vriendin kon Rebecca overtuigen om een verhaal te schrijven en dat mondde uit in 3 prentenboeken van Finn & Fran. Op de boekenbeurs leerde Rebecca de uitgeverij Fill in the Blanks kennen en een samenwerking met deze kleine, familiale uitgeverij zag Rebecca wel zitten.

Binnenkort verschijnt Aradia, godin der heksen – Friedl, haar eerste boek bij Fill in the Blanks. Het mooie aan de samenwerking met deze uitgeverij is dat Rebecca een deel van de opbrengst kan schenken aan een goed doel. “Ik dacht direct aan MS-Liga Vlaanderen want jullie zijn mijn opvangnet geweest na mijn diagnose”, aldus Rebecca.

Duik in de magische wereld van de heksen

Aradia, godin der heksen – Friedl is gericht op jonge lezers van 10-12 jaar en duikt in de wereld van heksen en magie.

Van de één op de andere dag ontdekt Friedl dat ze krachten bezit. Ze wordt gekatapulteerd in een onbekende wereld, de wereld van magie… voor haar en haar mama een totaal onbekende wereld. Of toch niet?  Weet mama meer? Wat gebeurt er toch allemaal? Veel tijd om hier bij stil te staan, krijgt Friedl niet. Er dreigt gevaar, een groot gevaar …

Koop Rebecca’s boek en steun MS-Liga Vlaanderen!

Wil je jouw kind of kleinkind eens helemaal laten verdwijnen in een fantasiewereld van heksen? Koop dan snel Rebecca’s boek via onderstaande link en steun zo MS-Liga Vlaanderen!